Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Wat doen wij?

Overzicht behandelingen

Vergoeding zorgverzekering

IPL ontharen Hilversum wordt door zorgverzekeraars vergoed. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en voldoen aan de gestelde eisen. Zo zijn onze huidtherapeuten altijd BIG geregistreerd, hbo geschoold, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de beroepsvereniging: Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Door de directe toegankelijkheid van onze huidtherapeuten heeft u geen verwijzing meer nodig van uw huisarts of dermatoloog om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor het IPL ontharen.

Vergoeding zorgverzekering
De ELOS methode

In tegenstelling tot andere verouderde IPL en laser methoden, maakt de ELOS methode gebruik van een zacht licht in combinatie met radiofrequente energie (RF). Hierdoor kunnen voor het eerst ook blonde, rode en grijze haren behandeld worden. Met slechts één enkele lichtflits kunnen gemakkelijk honderden haarzakjes worden aangepakt. Het haar in het behandelde gebied zal na enkele weken gewoon uitvallen en niet meer terug groeien. Reken op 6 tot 8 behandelingen om al het haar definitief te verwijderen. Prijzen v.a. € 45,- per behandeling.

De ELOS methode
Hoe ELOS ontharen werkt

Met de geavanceerde ELOS technologie wordt het te behandelen gebied eerst opgewarmd door middel van optische energie. Hierdoor wordt er een thermaal pad gecreëerd waardoor de radio frequente energie de haarzakjes kan bereiken. Het haarzakje wordt door de combinatie van licht en energie snel uitgeschakeld. U heeft in slechts enkele behandelingen geen last meer van overbeharing!

Hoe ELOS ontharen werkt

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief