• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

IPL ontharen op 200 locaties in Nederland!

Naast de IPL apparaten bestaat ook de Elos methode. De Elos methode is veiliger en effectiever dan de traditionele IPL-technieken. Hij maakt namelijk gebruik van twee energiebronnen, in tegenstelling tot andere methodes die maar gebruik maken van één. De Elos gebruikt een combinatie van licht/laser met radiofrequentie. Een ander verschil is dat de Elos, los van alle andere methodes, wel geschikt is voor elk huidtype en haarkleur. Voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar is Elos ontharing zeker de beste keus.

De ND:YAG ontharingslaser is de beste keus voor het veilig en effectief ontharen op de donkere huid. Heeft u een getinte huid en last van overbeharing? Dan is de ND:YAG ontharingslaser de beste methode voor u. Na elke behandeling zult u zien dat de haren minder zichtbaar zijn.

Voor definitieve ontharing op een lichte huid is de Alexandrite laser het meest geschikt. Dus als u last heeft van overbeharing op uw lichte huid, dan is definitief ontharen met de Alexandrite laser perfect voor u! De kracht van de Alexandrite laser zorgt ervoor dat de haarvermindering na elke behandeling duidelijk zichtbaar is.

Als de laser beter is afgestemd op uw persoonlijke huidtype en haarsoort zal de behandeling des te veiliger en effectiever zijn. Het fijne van de Diolaze XL laser is dat hij werkt met twee golflengtes, namelijk een Diode laser (810 nm) en een Alexandrite laser (755 nm). Hiermee krijgt u eigenlijk twee
laserbehandelingen in één. De Diode techniek richt zich vooral effectief op de stugge, dikke en donkere haren. Daarnaast zet de Alexandrite laser extra kracht bij op de fijne en licht-gepigmenteerde rode en blonde haren. Zo worden per behandeling alle verschillende haarsoorten in één keer aangepakt.

Als u zich laat behandelen met apparatuur die niet sterk genoeg is of door een ongeschoolde behandelaar, dan zal het laser ontharen niet definitief zijn. Zodra u bent gestopt met de behandelingen zal veel van uw overbeharing weer terug keren. Kies daarom altijd voor kwaliteit, een veilige behandeling en definitief resultaat. Laserbehandelingen of IPL behandelingen worden bij Cosmetique Totale altijd uitgevoerd door een ervaren, kwaliteit geregistreerde huidtherapeut. Definitief ontharen op het lichaam en gezicht kan al vanaf 45 euro per behandeling.

Kosten van Definitief ontharen in het gelaat worden uit het aanvullende pakket door zorgverzekeraars vergoed. Onze huidtherapeuten vertellen u hier graag meer over of zoeken voor u uit op hoeveel vergoeding u recht heeft.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis consult, waar u door onze huidtherapeuten een grondige huid- en haaranalyse krijgt. Zij kan u vervolgens vertellen welke ontharingsbehandeling het meest geschikt is voor u!

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button